Intro

Fotboll, en sport full av energi och laganda. En sport som för samman människor, grupper och länder. En sport med fullsatta läktare, supportrar, glädje och skratt, sorg och besvikelse och 22 spelsugna män i shorts.  Fotboll, en älskad och hatad sport.

Fotboll är en internationell sport, välkänt världen över och spelad av väldigt många. Hur många har inte under ungdomsåren fantiserat om ett liv som fotbollsproffs i de stora, världskända klubbarna? För en del går denna dröm i uppfyllelse men vägen dit är inte lätt.

Oavsett om man älskar fotboll eller inte, är det svårt och inte heja fram sitt landslag under en fotbolls VM. Det är under denna turnering som länderna kämpar och slås om vem som skall bli världsmästare.

Fotbollens historia är lång och kantad av förändringar och förbättringar. Reglerna har ändrats genom åren och i samband med teknikens utveckling har domarna fått extra hjälp och stöd. Fotbollsspelarna blir till fotbollsstjärnor och gör kometkarriärer hela vägen till toppen.

Läs och ta del av spännande och underhållande information om Fotboll. Här kan du läsa om hur allt började och vilka klubbar och spelare som är nummer 1 idag. Här får du även lära dig allt det viktigaste om BOLLEN. Sätt dig bekvämt tillbakalutad i soffan och njut av en spännande läsning om FOTBOLL.